Gelieve ons te contacteren via apexkartclub@gmail.com om een bestelling te plaatsen.
Vermeld duidelijk je naam, geslacht (vrouwelijke kledij is namelijk gecentreerd), aantal/welke producten je wil aankopen en uiteraard je maat.

T-shirt

€15

Mensen die beslissen lid te worden van onze vereniging en daarbij hun lidgeld betalen krijgen daar automatisch een zwarte T-shirt bij van het merk B&C, bedrukt met de logo’s van onze partners en sponsors en het Apex-logo groot op de rug.
Deze T-shirts worden nu ook aangeboden voor de prijs van €15 per stuk zodat ook niet-leden die dat willen er een kunnen dragen.

Trui

€25

Voor frissere dagen hebben we onze truien in de aanbieding. Onze truien van het merk B&C zijn achteraan op de rug voorzien met een groot Apex-logo en zijn verder voorzien van de logo’s van onze sponsors en partners.
Een trui kan al de uwe zijn voor €25 per stuk. Hij zal je warm houden op koudere dagen terwijl je je steun aan onze vereniging kan blijven tonen!

Jas

€70

Onze vereniging biedt softshell jassen aan van het merk Printer. Ze zijn gevoerd zodat ze je ook op de meest winderige en koude dagen warm houden terwijl ze niet te dik zijn, wat ze heel comfortabel om te dragen maakt.
De jassen zijn van goede kwaliteit en je kan ze aanschaffen voor de prijs van €70 per stuk.