Project Image

Alex Heremans

Ondervoorzitter // Wedstrijddirecteur // Jeugdbegeleider // Organisator externe activiteiten


Toen Alexander de kans kreeg om in het bestuur te stappen aarzelde hij geen moment. Met veel enthousiasme zet hij zich sindsdien in om van onze vereniging een succesverhaal te maken. ‘Lexe’is een bijzonder gepassioneerd karter, hetgeen hij vertaalt door een sterke stempel op de vormgeving van onze club te drukken. Onze ondervoorzitter staat ook mee in voor het vlotte verloop van de wedstrijden en kan je tijdens de Apex Trophy met radio en vlag in de hand aan het werk zien als wedstrijddirecteur. Daarnaast organiseert Lexe samen met Dries Bruyneel onze externe activiteiten.

Project Image

Dries Bruyneel

Secretaris // Marshall // Organisator externe activiteiten


Kort nadat Dries aangaf actief mee te willen werken aan het welzijn van onze vereniging kwam een plaatsje vrij. Dries sprong dan ook meteen op de boot en staat sinds 18 mei 2017 mee aan het roer van Apex Kart Club. Sinds november 2018 deed hij er nog een schepje bij door zich kandidaat te stellen als secretaris van onze vereniging.

Project Image

Erwin Hoefman

Marshall


Sinds onze uitbreiding in 2018 naar Extreme Kart in Herselt had onze vereniging nood aan extra medewerkers om ook onze wedstrijden daar in goede banen te leiden. Erwin Hoefman was al van in het begin een trouwe deelnemer, werd al twee maal kampioen en was altijd paraat met suggesties en voorstellen. Sinds 25 februari 2018 maakt hij deel uit van ons bestuur en kan je hem naast in actie achter het stuur tijdens de wedstrijden bij JPR ook in actie zien met vlaggen, terwijl hij met een streng oog de deelnemers op het circuit in de gaten houdt. In Herselt behoort hij tot onze vaste marshalls.

Project Image

Mikele Lemmens

Marshall


Mikele Lemmens bood zich aan om mee voor het goede verloop van onze wedstrijden bij JPR te zorgen. Apex kon door het vertrek van Mario Abeel op dat moment een extra helpende hand goed gebruiken, waardoor zijn kandidatuur als geroepen kwam. Sinds eind 2018 kan je Mikele dan ook aan het werk zien als marshall en zal hij erop toezien dat onze evenementen vlot zullen verlopen!

Project Image

Pedro Guilherme De Almeida Carvalho

Marshall // Webmaster


Pedro verzorgt sinds zijn aanstelling als Marshall op 1 april 2016 het sportieve verloop van onze wedstrijden. Zelf neemt hij ook nog deel, maar wanneer hij niet achter het stuur van een kart zit, staat hij met vlag en radio in de aanslag langs de kant van het circuit. Op die manier draagt Pedro er in een niet te onderschatten mate bij dat onze deelnemers zoveel mogelijk kunnen genieten van faire en sportieve wedstrijden. Er gebeurt namelijk zoveel op een circuit dat een extra paar ogen zeer welgekomen zijn.

Project Image

Steven Peeters

Fotograaf // Marshall


Met een camera in de aanslag zal je Steven zeer vaak langs de kant van het circuit zien op zoek naar de ideale kiekjes van onze deelnemers. Dankzij hem kunnen we onze facebookpagina elke keer weer updaten met een schitterende fotoreeks om maar te zwijgen over de opsmuk van deze website. Indien nodig kan Steven ook ingezet worden als marshall en hoewel hij meestal door de lens naar de wedstrijden tuurt waakt hij mee over het sportieve verloop van onze sessies.

Project Image

Tonny Schelfhout

Voorzitter // Penningmeester // Marshall


Tonny stond in 2015 mee aan de wieg van onze vereniging als een van de oprichters. Sindsdien treedt hij op als voorzitter van Apex Kart Club v.z.w. en onderhandelt hij onder andere de sponsorovereenkomsten, verzorgt hij de administratie die bij een officiële vereniging komt kijken, verwerkt hij de inschrijvingen en de resultaten, de kleding, … Tijdens de wedstrijden voor de Apex Trophy werkt hij als marshall om de races in goede banen te leiden. Enkel op activiteiten buiten de eigen georganiseerde wedstrijden om kan je hem nog aan het werk zien in een kart.