Wedstrijdconcept

Hoe zien onze wedstrijden eruit?
Deelnemers voor de Apex Trophy @ Extreme Kart worden elke derde zondag van de maand om 13:15 verwacht bij Extreme Kart, Aarschotstesteenweg 200E te 2230 Herselt verwacht.
Onze wedstrijden bestaan uit een 10 minuten durende kwalificatiesessie en een wedstrijd van 30 minuten. Na de kwalificaties worden de deelnemers op basis van hun snelste tijd geklasseerd in de C-, B- of A-finale. De C-finale wordt altijd eerst verreden, gevolgd door de B- en uiteindelijk de A-finale.

Hoe werkt het kampioenschap
Op basis van de resultaten van de wedstrijden worden punten toegekend aan de piloten. Enkel leden kunnen punten scoren en worden opgenomen in het klassement. Deelnemers die liever geen lid worden mogen steeds meedoen, maar hun resultaten worden niet opgenomen in het kampioenschap. De puntenverdeling kan je nalezen in ons sportief reglement.

Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven is heel simpel! Of je maakt gebruik van het inschrijvingsformulier door het af te drukken, in te vullen en ondertekend door te mailen aan apexkartclub@gmail.com of je komt naar een van onze wedstrijden of activiteiten (meer info in de kalender) en vult daar een inschrijvingsformulier in. Let er wel op dat je je door ondertekening akkoord verklaart met onze reglementen en je aangeeft dit ook gelezen te hebben. Deelnemen is steeds volledig op eigen risico. Door een formulier in te dienen doe je gelijk ook afstand van verhaal en ga je ermee akkoord dat onze vereniging niet verantwoordelijk gesteld kan worden voor ongevallen of schade.

Opgelet! Reserveren is vanaf 2018 verplicht. Piloten die zonder reservatie opdagen hebben geen garantie dat ze ook kunnen starten!

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?
Als lid worden je tijden en resultaten bijgehouden in ons klassement. Resultaten van niet-leden die deelnemen worden niet bijgehouden en worden niet opgenomen in de tussenstand. Bijgevolg kunnen alleen leden meedingen om de prijzen die aan het einde van het jaar uitgereikt worden. Leden krijgen ook een t-shirt van onze vereniging cadeau en nemen deel aan het ledentarief.